BALIKESİR / AYVALIK - Altınova Merkez İlkokulu

Şbt

OKULUMUZ 2/A SINIFI öğrencileri öğretmenleri AYŞE KEMER önderliğinde  KÜLTÜR HAZİNEM adlı  e twinning projesinin ortağı oldu.2/A sınıfı öğrencileri yabancı ülkelerin de ortağı olduğu MY CULTURAL TREASURE(KÜLTÜR HAZİNEM) projesinde  kendi ülkelerinin ve farklı ülkelerin kültürlerini tanıyacakları için çok heyecanlılar. KÜLTÜREL  HAZİNEM - MY CULTURAL TREASURE İnsanlık tarihi bir kültür kumbarasıdır. Dünya kurulduğundan beri dünya coğrafyasında çok farklı kültürden insanlar yaşamıştır.      Dünya için kültür zenginliği, yeni fırsat yeni özgürlüklerin ileri nesillere aktarılmasıdır. İşte bu nedenle kültürlerimizi dünya belleğinde başka bir deyişle kültür kumbaramızda biriktirmeli, her toplumun kültürüne sahip çıkarak gelecek nesillere aktarılmasını sağlamalıdır.Genç neslin Kültür yozlaşması hastalığına tutulmaması gerekir. Özellikle günümüzde herşeyi tüketim ve kolay elde etme potansiyeline sahipken. Kültür mirasımızı kumbaramızda biriktirmeye bizde  başladık. Farklı kültürler dünya mirasının kültür zenginliğidir.      İşte bu nedenle biz eğitimciler taşın altına elimizi koyarak sorumlu birey olarak çocuklarımıza, kültürümüz başta olmak üzere diğer kültürleride tanıtmayı amaçladık.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlik programı kapsamında zeka oyunları etkinliği yaptık.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlik programı kapsamında yetenek paylaşımı etkinliği yaptık.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlik programı kapsamında tecrübe paylaşım etkinliği yaptık.  #ayvalikilcemem #balikesirmem

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlik programı kapsamında  hitabet etkinliği yaptık.  #ayvalikilcemem #balikesirmem

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlik programı kapsamında hikaye okuma etkinliği yaptık.  #ayvalikilcemem #balikesirmem

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlik programı kapsamında  görsel  sanatlar etkinliği yaptık.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlik programı kapsamında bilim spor etkinliği yaptık.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlik programı kapsamında en sevdiğini paylaş etkinliği yaptık.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlik programı kapsamında kermesimizi yaptık.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlik programı kapsamında dördüncü sınıf öğrencilerimiz bilgi yarışması yaptı.

Ock

15-19.01.2024 DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI ETKİNLİK PROGRAMIMIZ PLAN DOĞRULTUSUNDA UYGULANACAKTIR.

Ock

ENERJİ VERİMİLİĞİ HAFTASI KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERE BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI YAPILDI.

Ock

ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ BOYAMA ÇALIŞMALARI YAPTILAR.